Besøgsstatistik for august 2012


Hvor meget bliver sullissivik.gl anvendt? Er portalen nået ud til borgerne i et tilfredsstillende omfang. For at få svar på disse spørgsmål følger Sullissivik enheden løbende med i besøgsstatistikken for sullissivik.gl. Og vi kan med glæde konstatere, at antallet af unikke brugere fra juli til august er steget med 1794 unikke brugere.

Stigningen skyldes til dels, at de brugere, der ikke vælger kommune på sullissivik.gl, fra og med juli 2012 er begyndt at tælle med i statistikken. I august står denne gruppe således for 2345 unikke brugere. Det ændrer dog ikke ved at der også er sket en markant stigning af brugere, der har valgt kommune – nemlig stigning på 750 unikke brugere fra juli til august.

Ud over at måle på antallet af unikke brugere, overvåger vi også hvilke emner og artikler brugerne benytter. August betyder uddannelsesstart – og det kan ses på brugernes anvendelse af sullissivik.gl. Emnet Skole og uddannelse har således haft 2365 flere hits i august end forrige måned, hvilket svarer til en gennemsnitlig stigning på 32 hits per artikel.

Udviklingen indikerer, at borgerne faktisk anvender sullissivik.gl til at finde svar på aktuelle spørgsmål.

Reklamer

Posted on 3. september 2012, in Besøgstal, Borgerportal, ROI - Return on investment, Sullissivik. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: