Lancering af ny serviceportal 21. oktober


Det er med stolthed, at vi lancerer den nye serviceportal sullissivik.gl den 21. oktober. Med den nye serviceportal får kommunens servicemedarbejdere et mere brugervenligt arbejdsredskab til den daglige betjening af borgerne. Samtidig er den nye serviceportal udvidet med nye funktioner, der gør det nemmere for servicemedarbejderne at give borgerne den bedst tænkelige betjening.

Service og borgerportal

Sullissivik.gl er tænkt som et redskab til både borgerne og servicemedarbejderne. Inden borgerne får adgang til sullissivik.gl, ønsker sullissivik enheden imidlertid at finjustere og gennemteste portalen med hjælp fra dem, der står borgernes nærmest – nemlig servicemedarbejderne, som samtidig rustes til at være ambassadører for sullissivik.gl over for borgerne.

Nyt design

Sullissivik.gl er stadig en kæmpe vidensbase, hvori lovgivning og procedurer på tværs af forvaltninger og departementer er samlet og nedfældet i et borgervenligt sprog. Med den nye sullissivik.gl er al denne viden nu pakket pænere ind og blevet lettere tilgængelig.

Forsiden af den kommende sullissivik.

Forsiden af den kommende sullissivik.gl

Den nye sullissivik.gl er bygget op over et søgefelt med søgeforslag, emneindeksering samt kampagnefelter. I søgefeltet kan man søge frit i vidensbasen, emneindekseringen inddeler alle artikler i over- og underemner og kampagnefelterne præsenterer brugeren for dagens vigtigste emner.

Nye funktioner

Ud over det nye design, byder den nye sullissivik.gl også på en række nye funktioner, der gør servicemedarbejderen i stand til at give en mere fuldstændig betjening af borgerne. Af nye funktioner kan nævnes kontaktdatabasen, lovhenvisning samt online blanketter.

Fremtidens borgerservice

Ultimo januar 2012 lanceres sullissivik.gl som en borgerportal. Det betyder, at sullissivik projektenheden i samarbejde med landets servicemedarbejdere har cirka 3 måneder til at finpudse sullissivik.gl, inden borgerne får adgang og dermed mulighed for at betjene sig selv via internettet.

Reklamer

Posted on 17. oktober 2011, in Borgerservice, Serviceportal, Sullissivik, Vidensorganisation and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: