Så holder kultur og fritidsområdet luft


I februar 2010 afholdte vi en skriveworkshop under overskriften: ”Kultur og Undervisning”. Dengang fokuserede vi primært på undervisningsområdet, hvorfor kulturområdet på sullissivik.gl til i dag har været præget af utætte huller. For at rode bod herpå åbnede vi derfor tirsdag den 10. maj 2011 dørene til endnu en skriveworkshop – denne gang under overskriften ”Kultur og fritid” – og bød velkommen til 7 repræsentanter fra kommunerne, Selvstyret og Grønlands Nationalmuseum. Og der blev arbejdet ihærdigt på at få afdækket kultur og fritidsområdet fuldstændigt. F.eks. blev der skrevet artikler om:

  • Museer
  • Folkebiblioteker
  • Kunstværksteder
  • Idræt og idrætsanlæg
  • Diverse tilskudsordninger og puljer
  • Service-, forsamlings og kulturhuse

Deltagerne var så hurtige, at der også blev tid til at nedfælde lokale kontaktoplysninger og andre kommunespecifikke informationer. Det betød blandt andet, at telefonerne blev rødglødende den sidste dag på workshoppen, da diverse kontaktoplysninger skulle tjekkes med kommunernes bagland. Vi er utrolig glade for det arbejde, der blev lagt for dagen. For det betyder at vi allerede nu kan tilføje kontaktoplysninger og anden kommunespecifik information til artiklerne.

3 dage, 36 artikler samt en hel masse kommunale kontaktoplysninger og anden relevant kommunal information senere slap vi grebet i workshopdeltagerne. Herefter kunne de så bruge resten af torsdagen på at få et glimt af Hillary Clinton, som sammen med sine kollegaer i Arktisk Råd brugte dagen på at sætte deres underskrift – vi er glade for at vores deltagere er noget mere produktive.

Her fra sullissivik projekt enheden siger vi mange tak for den gode indsats under skriveworkshoppen og vi ser frem til et fortsat samarbejde.

Reklamer

Posted on 13. maj 2011, in Skriveworkshop, Sullissivik, Vidensinsamling and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: