Skriveworkshopsresultater for Løn og Personaleområdet


Skriveworkshoppen inden for Løn og Personale området er nu vel overstået.

Først og fremmest vil vi her fra Sullissivik enheden gerne rette en stor tak til workshoppens deltagere, som kom her til Nuuk fra de fire kommuner, for at bidrage med deres viden og iver. Resultatet er foreløbigt 39 artikler, som blandt andet omhandler offentlige ansattes løn, ferie og pensionsforhold. Disse artikler skal nu korrekturlæses, valideres, oversættes og valideres igen før de ser dagens lys på sullissivik.gl.

Skriveworkshoppen bød som altid på nye udfordringer. Denne gang var den altovervejende udfordring forholdet mellem offentligt ansattes generelle rettigheder og pligter og de overenskomstregulerede rettigheder og pligter. Løsningen blev at skriveworkshopdeltagerne ”kun” skrev om de generelle regler.

artikeloversigt
Atikel oversigt for Løn og Personaleområdet

Det betyder på den ene side, at borgere, der ønsker at vide noget om offentligt ansattes pligter og rettigheder, stadig skal kende deres overenskomstaftaler for at få specifikke svar på f.eks. hvor meget de bør få i løn. På den anden side betød det, at vi kunne nå at få afdækket mange emner under skriveworkshoppen, hvorfor der bliver megen relevant information at hente på sullissivik.gl om offentligt ansattes rettigheder og pligter.

Reklamer

Posted on 11. marts 2011, in Skriveworkshop, Sullissivik, Vidensinsamling and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: