Piareersarfiit skriveworkshop udfordringer (update)


Vi har nu arbejdet i 2 dage her i Ilulissat med vores fantastiske skriveworkshopdeltagere, som er centerledere og fagkonsulenter indenfor Piareersarfiit. Og tastaturerne er her kl. 16:15 glade for at kunne holde pause til imorgen, hvor det går løs igen. Vi har allerede skrevet 26 artikler og vi glæder os til at se hvad det tal lyder på imorgen kl. 16, når vi siger farvel og rigtig mange tak til vores deltagere. 
Udsigten mod isfjorden

Udsigten mod isfjorden

I løbet af workshoppen er det for alvor gået op for os hvor meget arbejdsgange kan varierer inden for én organisation. Og arbejdsgangene variere ikke kun imellem de 4 kommuner – de varierer fra Piareersarfik til Piareersarfik. Det er en kæmpe udfordring, ikke kun for os, men så sandelig også for Piareersarfiit medarbejdere. Sagen er den, at der ikke er nogen ensartet lovgivning på området, hvilket skaber stor forvirring og frustration hos centerlederne. Noget lovgivning stammer fra kultur og uddannelsesområdet, anden lovgivning stammer fra arbejds og erhvervsuddannelsesområdet.

Herfra kan vi kun opfordrer til at gøre lovgivningen ensartet indenfor Piareersarfitområdet.

UPDATE: Ved afslutning af skriveworkshoppen nåede vi 41 artikler, og overgår vores forventninger. Vi takker alle deltagerne til skriveworkshoppen for en god og konstruktiv forløb 🙂

Reklamer

Posted on 19. oktober 2010, in Skriveworkshop, Sullissivik, Vidensinsamling and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: