Piareersarfiit skriveworkshop blandt isbjerge


Her i sullissivik enheden ser vi frem Uge 42. For her tager vi til Ilulissat – ikke for at lege turister, men for at afholde skriveworkshop med 8 friske Piareersarfiit centerledere. De kommer fra Nord, Syd, Øst og Vest for at tilbringe 3 dage i vores selskab; 3 dage i skriveworkshoppens produktive tegn.

Skriveworkshoppen er blevet til i samarbejde med Departement for Arbejdsmarked og Erhvervsuddannelser, som samler alle Piareersarfiit centerledere til en større workshop i Ilulissat i uge 42. Emnet for deres workhop er, hvordan man bedst kan lave lette procedure, som er tilgængelige for alle borgere. I denne sammenhæng har vi fået forlænget 8 af centerledernes ophold med 3 dage, så de kan skrive artikler til sullissivik.gl som er et redskab for servicemedarbejderne og på sigt for alle borgere.

I de 3 dage, vi er samlet i Hotel Arctic’s konferencelokaler, skal vi skrive en masse gode artikler om blandt andet:

  • uddannelsesvejledning
  • arbejdsmarkedsformidling og
  • opkvalificering

Når de 3 dage er vel overståede står vi forhåbentlig med en stak artikler, der er så stor, at den skal checkes ind som “odd size” bagage. Bagefter følger hele postproduktionen. Og i starten af næste år kan artiklerne publiceres på jeres portal sullissivik.gl.

Reklamer

Posted on 12. oktober 2010, in Skriveworkshop, Sullissivik, Vidensinsamling and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: