Velkommen tilbage fra ferien, og velkommen til Andreas


Så er vi tilbage fra ferien, hvor vi har fået samlet nye krafter til den kommende og meget spændende efterår, hvor vi blandt andet skal igang med borgerportalsprojektet.

Yderligere har vi et større opgave foran os, nemlig at få forankret sullissivik.gl hos servicemedarbejderne i Kommunerne. Vi lavede et online brugerundersøgelse før sommeren, og udefra det kan se at der desværre ikke er særlig mange der bruger sullissivik.gl som ens dagligredskab til at servicere borgerne.

Udefra vores rundrejse, kan vi samtidigt se at servicemedarbejderne fortsat bruger deres  “gamle vaner” med at henvise en borgeren videre i “systemet” uden at undersøge, om servicemedarbejderen selv kan løse borgerens henvendelse ved at bruge www.sullissivik.gl og besvare borgerens henvendelse direkte. Så der skal derfor laves et særlig indsats omkring “gamle vaner”, til at skulle benytte sullissivik.gl som ens daglig redskab ved borger henvendelserne.

Vi har også fået vores nye kollega Andreas Møller Jørgensen, som er vores nye kommunikationskonsulent. Andreas startede igår d. 2 august 2010 som vi byder velkommen hertil Sullissivik.

Reklamer

Posted on 3. august 2010, in Forankring, Sullissivik and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Andreas er Cand.Scient. i Informationsteknologi, og har arbejdet med et projektet indenfor e-learning for Edvantage Group. Yderligere været vejledere ved Aalborg Universitet i faget Interaktiv Digitale Medier.

    Vi ser frem til at skulle arbejde sammen med Andreas, og super glade for at vi har en ny kollega der har stort kendskab til E-learning som vi har stor fokus på i projektet og i Grønland.

  1. Pingback: Sulinngiffeqareernermit uterluni tikilluaqqusineq aamma Andreas-imik tikilluaqqusineq « Sullissivik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: