Så er den kommunale top med


Projektgruppen bag det nationale og tvær-offentlige Bedre Borgerservice-projekt ”Sullissivik”, har nu haft succes med at forankre projektet i de kommunale top-ledelser i alle 4 kommuner.

I forbindelse med det nyligt gennemførte Delegeret-møde i Ilulissat, lykkedes det at samle 13 kommunale ledere; kommunaldirektører, fagchefer for Borgerservice, forvaltningschefer, sekretariatschefer og kommunikationschefer – til en workshop om Projekt Sullissivik.

Formålet med workshoppen var klart – at forankre projekt Sullissivik på ledelsesniveau. Et projekt af denne karakter, der involverer og forener alle dele af den offentlige sektor i Grønland, fordrer at lederne går forrest og baner vejen for alle de fantastisk engagerede medarbejdere, der løfter serviceopgaverne ude omkring i byer og bygder.

Workshoppen blev brugt til både at diskutere og udvikle kommunikationstiltag, der skal til for at sikre at www.sullissivik.gl fremover vil blive taget i brug i forbindelse med servicering af borgerne, og til at netværke kommunerne imellem.

Både deltagerne og projektgruppen Sullissivik er rigtig godt tilfredse med workshoppens forløb og alle forventer at www.sullissivik.gl som serviceredskab, vil blive en naturlig del af fremtidens borgerservice i Grønland.

Reklamer

Posted on 4. juni 2010, in Forankring, Kommunaldirektører, Sullissivik and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: