Rundrejse vel overstået


Så har vi afsluttet den største del af vores informationskampagne omkring projekt Sullissivik; nemlig vores rundrejse rundt til de testcentre, der er udpeget til dette projekt. Vi har haft den glæde at besøge Ilulissat, Sisimiut, Tasiilaq, Qaqortoq og Nuuk, og i Nuuk havde vi Paamiut med på videokonference.

Det har været en rigtig god oplevelse at komme rundt til Jer. Alle steder er vi blevet budt velkommen og der har været god opbakning fra både medarbejdere, ledere og politikere. TAK SKAL I HAVE. Vi håber I føler Jer godt orienteret om projekt Sullissivik. Også selv om det for nogen af Jer, desværre, var første gang I hørte om projektet.

På informationsmøderne blev der stillet mange interessante og relevante spørgsmål, og det har givet os rigtig meget input, som vi har taget med tilbage til vores lille projektenhed. Blandt andet er der flere gange blevet spurgt til om der vil være link til lovgivning på sullissivik.gl. Det kommer der. Vi er sammen med Selvstyret i gang med at finde ud af hvordan vi bedst løser det, når Lovdatabasen bliver opdateret.

Vi kan se at besøgstallene på www.sullissivik.gl er steget gevaldigt i takt med at vi har afholdt informationsmøderne. Det er godt at se – bliv ved med det – det er Jeres serviceredskab, der skal gøre serviceringen af vores borgere endnu bedre.

Reklamer

Posted on 12. maj 2010, in Informationsmøder, Sullissivik and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: