Nye udfordringer


Her i Sullissivik-enheden går det rigtig godt fremad med at få samlet viden ind til portalen.

Vi er nu oppe på 109 artikler som er lagt ind på www.sullissivik.gl. Der udover har vi omkring 100 til validering, og omkring 80 til oversættelse. Det er rigtig dejligt.

Samtidig får vi en masse nyttige erfaringer, som vi ikke har kunnet forudse. F.eks. er nogle af fagområderne i de lokale forvaltninger ikke helt up-to-date på de nyeste bekendtgørelser. Det har vores juridiske validører opdaget i deres del af arbejdet. Det har betydet en lang række af møder og opdateringer og rettelser af artikler.

Så har vi også fået vores første erfaring med at håndtere en lovændring, idet der er kommet nye regler for Børnetilskud – måske har nogen af Jer set at de 2 artikler om Børnetilskud er midlertidigt fjernet fra portalen.
Vi skal derfor lave en checkliste for lovgiverne i Kommunerne og i Selvstyret, som skal sikre at der ved lovændringer bliver informeret til os, så vi kan indarbejde de forskellige ændringer og deres betydning.

Ud over det er vi også i gang med at indsamle bilag fra de forskellige fagområder, f.eks. ansøgningsskemaer og takstblade. Også det er et større puslespil, der skal gå op, fordi hver kommune, og i enkelte tilfælde hver by, har deres egne formularer og skemaer. For at www.sullissivik.gl skal blive så smidig og effektiv som muligt, vil det være nemmest for alle, hvis der er ens procedurer i alle kommuner.

Endelig har vi fået ansat en ny kollega. Han hedder Andreas Jørgensen og starter 1.august som kommunikationskonsulent. Vi glæder os meget til at byde Andreas velkommen.

Reklamer

Posted on 15. april 2010, in Serviceportal, Sullissivik, Vidensinsamling, Vidensorganisation and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: