Rundrejse til kommunerne


I forbindelse med kommunikationsplanen er der planlagt rundrejser til testcentrene, for at formidle projektet og ikke mindst for at forankret og igangsat projektet og portalen www.sullissivik.gl for alvor.

I uge 9 har vi været på rundrejse i Ilulissat og Sisimiut, hvor vi i samarbejde med Betina Hansen fra Ilulissat og Laust Løgstrup fra Sisimiut sendte invitationer ud til de ansatte, med mødepligt, til infomødet. Møderne blev fordelt i 3 grupper på hver lokation, og alle deltagerne var meget forbløffede over mulighederne på serviceportalen www.sullissivik.gl .De kunne se gevinsterne ved at lave vidensbaserne, så man på tværs kan søge informationer omkring fagområderne, der er nemme at læse og forstå. De kunne også se, at deres arbejdsgang vil blive forbedret og at servicemedarbejderne vil kunne løfte mere og mere i forhold til at servicere borgerne ved at bruge sullissivik.gl

Efter informationsmøderne i Sisimiut og Ilulissat, kan vi se, at der dagligt er kommet flere og flere besøgende på www.sullissivik.gl som vi er enormt glade for. Det er nemlig enormt vigtigt, specielt at servicemedarbejderne begynder at bruge sullissivik.gl. På den måde vil de være med til at påvirke søgemulighederne, da vi herfra Sullissivik enheden kan se og følge med i hvordan brugerne benytter sig af sullissivik.gl

Besøgstallet for www.sullissivik.gl efter de første rundrejser.

 

Den næste rundrejser til Qaqortoq og informationsmødet i Nuuk er planlagt til uge 15 i Nuuk, og i uge 16 i Qaqortoq, som arrangeres i forlængelse af servicemedarbejderkursus. På den måde vil vi sikre os, at alle de byer, som er udpeget som testcentre er informeret om projektet og dens funktioner, og det er fortsat vigtigt, at der er et informationsflow omkring projektet i alle kommunerne og Selvstyret.

Reklamer

Posted on 30. marts 2010, in Fællesoffentlig, Sullissivik, Vidensinsamling and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: