Servicemedarbejderkursus i Tasiilaq


Uge 7 startede servicemedarbejderkurset i Tasiilaq, Der var 14 deltager som var fra Tasiilaq og bygderne Kuummiut, Sermiligaaq, Kulusuk,  Isertoq , Tiniteqilaaq og Ittoqqortoormiit .

Servicemedarbejderkuset som blev kørt særskilt i Tasiilaq efter Kommuneqarfik Sermersooq´s ønske, var noget mere udfordrende end ved det tidligere servicemedarbejder kurser.

 –  Medarbejderne i Østgrønland, var noget mere tilbageholdende de først 2 dage, samtidigt var der sproglige udfordringer blandt andet pga. dialekten fra vest og østgrønland.

 Dette har samtidigt betydet, at servicemedarbejderkurset blev fra dag til dag tilpasset, således at medarbejder fik så meget som muligt af kurset.

 Der var også en anden udfordringer som blandt andet at:

– 2 -3 af servicemedarbejderne havde aldrig nogensinde brugt internettet, eller kunne finde ud af at bruge en computer.  

 Heldigvis havde vi Anette Stounberg med, der er fagområdechef for borgerservice i Kommuneqarfik Sermersooq, Anette noterede de udfordringer som ligger i kommunen. Dette har betydet, at vi herfra Sullissivik- enheden vil begynde at indsamle data ved vores rundrejser fra testcentrene, det kan f.eks. være hvilke udfordringer vi har, eller kommunen har i forhold til servicemedarbejdernes egenskaber til brug af internet/computere, og ikke mindst være åben for brug af deres nye redskab ” Sullissivik” og parathed for nye redskaber som der hele tiden bliver udviklet til fordel for servicemedarbejderne i hele Grønland.

Udover servicemedarbejderkurset blev der holdt præsentation af projekt Sullissivik til ledelsen i kommune, så de kunne have mere forståelse for deres medarbejder der har været til servicemedarbejder kurset og ikke mindst baggrunden for projektet.

Reklamer

Posted on 23. februar 2010, in Fællesoffentlig, Sullissivik. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: