Resultater fra Servicemedarbejderkurser


Træt, men glad – sådan kunne den korte evaluering af de tre første kurser for Servicemedarbejdere lyde. Men I får lige lidt mere. Det har nemlig været et virkelig godt forløb vi har været igennem de sidste tre uger.

Servicemedarbejderkurserne er en vigtig del af projekt Bedre Borgerservice, for uden den menneskelige x-faktor får projektet ikke den succes, det skal have. Og vi har oplevet x-faktor for alle pengene, på alle tre kurser i Nuuk, Qaqortoq og Ilulissat. Alle 3 steder er kursisterne mødt op med positivitet og begejstring og har engageret sig i opgaven i en grad, vi ikke på forhånd, havde turdet håbe på.

En del af konceptet for Servicemedarbejderkurserne er det vi, på godt dansk J, kalder train-the-other. Det går ud på at deltagerne efter kurset, skal hjem og være ambassadører for projekt Bedre Borgerservice og sullissivik.gl for deres kolleger og medarbejdere.

Vores succeskriterium inden kurserne var, at vi ville være glade hvis der på hvert kursus var 1 eller 2 kvalificerede ambassadører til at løfte den opgave. Vi må konstatere her fra projektgruppen, at vi er dårlige til at lave succeskriterier…

Vi står tilbage med 3 hele hold af fantastiske ambassadører.

Kære Kursister på hold Nuuk, hold Qaqortoq og hold Ilulissat!

Tusind TAK for Jeres måde at være på, tusind TAK for det arbejde, vi ved I allerede har sat i gang ude omkring i kommunerne og Selvstyret, og tusind TAK fordi I bliver så afgørende en del af projekt Bedre Borgerservice og sullissivik.gl’s succes.

Bedste hilsner
Sullissivik enheden

p.s. – Vi ”snakkes” ved i Julemåneden.

Reklamer

Posted on 24. november 2009, in Borgerservice, Serviceportal, Sullissivik and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: