Premiere på servicemedarbejderkursus


I den forgangne uge blev det første Servicemedarbejderkursus afviklet. Det var en længe ventet premiere, og heldigvis gik det godt.

Kurset blev afholdt på hotel Hans Egede i Nuuk og havde 18 deltagere fra Qeqqata Kommunia, Kommuneqarfik Sermersooq og Selvstyret.

Det var et meget spændende kursus, der tog udgangspunkt i hvordan den kommende Serviceportal kan blive del af den service, vi giver vores borgere.

Undervisningen vekslede mellem fælles undervisning og gruppearbejde, hvilket deltagerne var glade for, fordi det dermed netop var deres arbejde og erfaringer, der var omdrejningspunktet.

For os i Bedre Borgerservice-enheden, gik det hele op i en højere enhed, da det på dag 2, lige før frokost, blev klart for alle, hvad Serviceportalen er for et arbejdsredskab; en søgemaskine, der minder om google, som i letforståelige artikler, kommer til at rumme svar på alle de spørgsmål, som borgerne kan have brug for at få svar på.

Den energi, der opstod i kursuslokalet, er nøjagtig det, det hele handler om, og som giver vores arbejde værdi. Tak for det alle sammen!! Vi håber på den samme oplevelse i denne uge, hvor kurset afvikles i Qaqortoq og i næste uge, hvor det er Qaasuitsup Kommunia, der står for skud.

Reklamer

Posted on 9. november 2009, in BB enhed, Serviceportal, Uden kategorier and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: