Veloverstået konference


Så er Bedre Borgerservice konferencen i Sisimiut overstået. Og vel overstået, tør vi godt påstå herfra Bedre Borgerservice-enheden. Hele arrangementet forløb som det skulle; deltagerne var engagerede, oplæggene interessante, workshops’ne inspirerende og beslutningerne relevante og fremadrettede.

Derfor vurderes at projektet for alvor er “søsat”, da vi har brug for den store opbakning og samarbejd med Kommunerne, Selvstyret og KANUKOKA for at projektet bliver en succes.

Det overordnede formål med konferencen var, at cementere den spirende fælles ejerskabsfølelse for projekt Bedre Borgerservice, både i kommunerne og i Selvstyret. Det er den ejerskabsfølelse, som allerede er en realitet blandt vores deltagere i skriveworkshops’ne, der er det bærende element for, at projektet bliver en succes.

Her i Bedre Borgerservice-enheden er vi atter tilbage på ”vores pind” og i gang med at runde konferencen af på værtssiden, med hvad det indebærer af evaluering og erfaringsdannelse.

Og så er vi atter på vej frem over isen med planlægning af de næste skriveworkshops og de 3 kursusforløb for Servicemedarbejdere, der løber af staben i november måned.

Meget mere om det senere – kærlig hilsen fra en ”snestormende” hovedstad

Reklamer

Posted on 19. oktober 2009, in Fællesoffentlig and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: