Arbejdet fortsætter


Her i Bedre Borgerservice-enheden rider vi stadig på den glade bølge fra vores skriveworkshop de forgangne uger. Det videre forløb efter workshopdeltagerne er taget hjem er:

  1. Der ligger nogle artikler som er sendt som bestilling hos deltagerne til skriveworkshop
  2. Det skrevne artiklerne er blevet sendt til validering hos enten Departementet for Sociale Anliggender eller Den Sociale Ankestyrelse
  3. De validerede artikler er sendt de til oversættelse
  4. Efter oversættelse til grønlandsk, bliver de valideret igen
  5. Herefter lægger vi dem ud på Serviceportalen

Sammen med de arbejdspunkter, der foregik på workshoppen – se sidste blog – er arbejdet fra tanke til artikel, en meget lang proces. Ikke desto mindre har vi allerede en række artikler, der har været gennem hele processen, og som vi alle snart kan begynde at bruge i vores daglige arbejde med borgerne.

DET ER EN SUCCES, DER VIL NOGET!

På vores workshop fik vi, den sidste dag, besøg af chefen for Det Sociale Ankenævns sekretariat, Kristina Nordby-Ratchlitz. Hun kunne blandt andet fortælle at de, i Det Sociale Ankenævn, meget gerne vil gøre den psykologiske afstand mellem kommunerne og nævnet mindre. To af måderne er at de i nævnet gerne vil gøre det på er dels, at kommunerne fortæller hvad de kunne have brug for i deres samarbejde med nævnet, og dels, at nævnet vil udbyde en række kurser til kommunernes sagsbehandlere, f.eks. om de forskellige lovgivninger, der er på det sociale område.

En rigtig spændende sidegevinst ved vores workshop, som bliver interessant at følge.

Reklamer

Posted on 25. september 2009, in Fællesoffentlig, Serviceportal, Talisma, Uden kategorier and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: