Skriveworkshop “Indsats Social”


I disse dage (uge 37 -38) er vi i fuld gang med vores skriveworkshop på det Sociale Område. Vores fagspecialister på området, som er inviteret til workshoppen er i fuld gang med at skrive artikler og dermed lave vidensindholdet på det sociale område til vores kommende Serviceportal.

Fagspecialisterne, der kommer fra hver af de 4 storkommuner, er meget engagerede i at omskrive vejledningerne og instrukserne, fra et kompliceret juridisk sprog til et borgervenligt sprog med “du” form, som skal gøre det nemt og trygt at bruge Serviceportalen.

For at sikre at lovgivningen eller instrukserne ikke bliver brudt, har vi lavet en aftale med Departement for Sociale anliggende og Det Sociale Ankenævn. De skal validere de atikler, vi får skrevet. Det vil sige, at de kontrollerer at lovgivningen stadig er overholdt i de omskrevne artikler. Derefter sender vi artiklerne til oversættelse hos Grønlands Selvstyrets tolkeafdeling. Oversættelserne skal efterfølgende også valideres af fagspecialisterne,  som alle er dobbeltsproget, samt af KANUKOKA´s sprogekspert.

Først herefter bliver artiklerne lagt ind på Serviceportalen,  som er servicemedarbejdes kommende nye arbejdsredskab. Det arbejdsredskab, der skal bruges til at servicere borgerer, som henvender sig i serviceenhederne eller bygdekontorerne langs kysten i Grønland. 

Målet er, at 80% af henvendelserne fra borgerne bliver “straksafklaret”, det vil sige, at de får svar på deres spørgsmål med det samme. De resterende 20% af henvendelserne vil være de sager, der kræver egentlig sagsbehandling.

allatut

Skriveworkshop indenfor socialområdet

Reklamer

Posted on 14. september 2009, in Serviceportal, Vidensinsamling and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: