Forberedelse af skriveworkshop


Her i Bedre Borgerservice er vi ved at forberede de sidste ting til vores længe ventede første skrive-workshop. Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkommen. Vores gæster er kommunernes repræsentanter på det Sociale område, repræsentanter fra Det Sociale Ankenævn, repræsentant fra Departement for Socialanliggende og konsulenterne fra KMD. Vi har høje forventninger til det arbejde vi skal mødes om, og glæder os også meget til at “få sat ansigter på hinanden” og lære hinanden at kende.

Skrive-workshoppen løber over de næste 3 uger og vi kommer til at få en masse gode erfaringer, som vi kan bygge videre på. Som tidligere nævnt her på bloggen, så er det det sociale område, vi i første omgang kaster os over; Indsats Social.

Repræsentanterne fra de 4 storkommuner har på forhånd arbejdet med at samle en Top-10 liste over de spørgsmål, som borgerne oftest stiller når de henvender sig til det offentlige. De Top-10 lister danner udgangspunktet for vores arbejde. Vi skal i workshoppen svare på de spørgsmål og skrive dem i artikelform, som så kan lægges ud på vores alle sammens Serviceportal, til hjælp for alle, der har den daglige og direkte kontakt med borgerne.

Skrive-workshoppen skal således bruges både til at indsamle fag-specifik viden på det sociale område, og til at lære hvordan vi skriver den viden, så alle kan forstå det. Det bliver super spændende.

Vi holder Jer selvfølgelig opdateret her på bloggen under hele work-shoppen.

Bedste hilsen

Hans Christian Sværd – projektleder
Christine Lynge Hansen – web-konsulent
Anette Poulsen – kommunikationskonsulent

Reklamer

Posted on 2. september 2009, in Vidensorganisation and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: