Flytning af BB enheden til KANUKOKA


BB enheden med Peter Hansen fra Økonomi- og Personalestyrelsen (formanden for BB styregruppen) har holdt et møde med Direktør Martha Labansen, samt souschef Karl Davidsen fra KANUKOKA. Mødet handlede om et oplæg som BB enheden sendte til KANUKOKA om at flytte afdelingen fra Selvstyrets lokaler til KANUKOKA.

Begrundelserne for oplægget om flytning af enheden er, at projektet placering bliver i et mere neutralt sted da det er et fællesoffentligprojekt. Som samtidigt vil give et bedre mulighed for at have tættere samarbejde med sagsbehandlerne/fagspecialisterne i KANUKOKA´s regi – dertil ønskes det også mere ”ejerskab” fra Kommunerne for projektet.

Både formanden og direktøren for KANUKOKA i samråd med Kommunaldirektørerne er indstillet på, og er åben for at BB enheden flyttes i starten af januar 2010.

Dette betyder i praktisk, at BB enheden i starten af januar 2010 flytter fra Økonomi- og Personalestyrelsen (ASA) til KANUKOKA´s bygning. Hvor der samtidigt vil blive kigget på hvordan organiseringen og ikke mindst kvalitetssikring af projektleverancerne til vidensindsamling skal placeres “fysisk”, for at sikre at indholdsleverancerne lever op til lovgivningen og ikke mindst forventningerne fra det Fællesoffentlige IT styregruppe medlemmerne.

Reklamer

Posted on 21. august 2009, in BB enhed, Fællesoffentlig and tagged , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: