Kun få tilbagemeldinger


Bedre Borgerservice Enheden udsendte i begyndelsen af maj måned spørgeskemaer vedrørende socialområdet til samtlige 8 testcentre rundt omkring i Grønland. Spørgeskemaerne skulle udfyldes og sendes retur til BB-enheden senest 15. maj.

BB-enheden har dog indtil videre kun modtaget tilbagemeldinger fra 1 testby, og 1 testbygd. Det viser sig nemlig, at BB-enhedens kontaktpersoner enten ikke har modtaget henvendelsen på mail, eller også har de rette sagsbehandlere nedprioriteret spørgeskemaet på grund af andre verserende sager.

BB-enheden har derfor, efter telefoniske samtaler med kontaktpersonerne fra testcentrene, lavet nye returnerings datoer.

BB-enheden skal som bekendt begynde at fylde den kommende serviceportal med informationer. Vi venter derfor med spænding på de resterende tilbagemeldinger, da vi via dem vil få indsigt i hvad borgerne mest henvender sig om på socialområdet.

Spørgeskemaerne blev fremsendt til medlemmerne af Vidensstyregruppen, som alle repræsenterer samtlige testcentre, med anmodning om, at de skal videresende spørgeskemaerne til de rette medarbejdere i testcentrene.

Reklamer

Posted on 20. maj 2009, in Uden kategorier. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: