Teknisk implementering og de første workshops er på plads.


Fra kontrakt underskrivelsen til d.d. har der været præget af planlægningsaktiviteter i forhold til at få detailplanlagt tids- og aktivitetsplanen samt diverse afklaringer i forhold til den it-tekniske løsning.

Hvor der bla. blev kørt det første aktiviteter som er følgende:

Uge 16 – Blev der afholdt workshop i forhold til vidensorganisering i samarbejde med KMD hvor man samtidigt fik udarbejdet forskellige skabeloner og spørgeguides for den kommende vidensindsamlingen til det kommende portaler. Parallelt med vidensorganiseringen fik man opsat alle serverne her i Nuuk således at Talisma og netdialog var klar til at blive opsat.

Uge 17 – Blev der undervist i Talisma (videnssystemet) og opsat workflows til vidensbasen. Samtidigt er der undervist i redaktionen efter at man har opsat workflows til talisma – videnssystem
Yderligere blev der holdt møder med fagområde cheferne, for at lave en henvendelsesanalyse for Social- og Skatteområdet som er det første vidensområder man vil starte på til vidensbasen.

Uge 18 – Netdialog undervisning for brugen af live communicator (video tlf./chat) som skal integreres på vores portal løsningen. Forløbet af ovenstående har været succesfuldt, hvor man også fik testet alle systemerne. Medarbejderne i BB enheden er nu også certificeret som Talisma administratorer som gør at de kan undervise servicemedarbejderne til at håndtere vidensbasen også kaldt Talisma.

Forløbet af ovenstående har været succesfuldt, hvor man fik testet alle systemerne. Medarbejderne i BB enheden er nu Talisma administratorer, som gør at de kan undervise servicemedarbejderne til at håndtere vidensbasen også kaldt Talisma.

Reklamer

Posted on 27. april 2009, in Fællesoffentlig and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: